Home/nieuws
Team aan-/afmelden
Lid aan- en afmelden
Onze sponsors
Het bestuur
Wedstrijdprogramma
Onze teams
Info tav wedstrijden
Wil KoningSponsordag
2017
Foto's
2015
2014
2011
2009
Foto's 2006 & 2008
Jeugdtoernooi
Privacy Policy
Interessante links
Geschiedenis
Fotoalbum
Contact

 

Wil Koning Sponsordag 2017 weer een succes

Op donderdag 14 september stond onze jaarlijkse sponsordag op de agenda. Het werd de organisatie, dit jaar bestaande uit Ton, Ton en Gerard, niet makkelijk gemaakt. Door de slechte weersvoorspellingen werd er voor het eerst sinds het ontstaan van de Will Koning dag op het laatste moment gekozen voor een alternatief programma.

Rond de klok van 11 uur werd iedereen verwacht in ’t Trefpunt. Hier werden we door Rina verwelkomt met koffie, thee en heerlijke zelfgebakken appeltaart. Na een uurtje bijgepraat te hebben vertrokken we met een groep van 20 mannen naar Hobrede.

In Hobrede werden we ontvangen door de Fam. Wennekers op hun biologische boerderij. Daar stond een uitgebreide lunch op ons te wachten. Tijdens de lunch vertelde de eigenaar van het boerenbedrijf over het ontstaan van de zeevang en het werk wat hij verzet op zijn boerderij.

Na de lunch stond de volgende activeit al op ons te wachten. In de schuur was een Boerenzeskamp voor ons klaar gezet. De groep werd in ploegen van 4 verdeelt, en door spellen te spelen zoals Koemelken, hooivorkdarten, steenwerpen, klompbowlen, spijkerslaan en hoefijzergooien werden punten verdient. Het team van Peter Koning won overtuigend de zeskamp.

Aan het einde van de middag keerden we terug naar ‘t Trefpunt om gezellig een uurtje te borrelen.

Om 18:00 uur werden we verwacht bij Eetcafe 70 voor een 3 gangen diner. Vanaf dit moment mochten ook de vrouwen zich bij de groep voegen. Na dat iedereen de buik weer vol had werd de dag voortgezet in Cafe ’t Bontje, boven Eetcafe 70. Hier werd door Bram Laan een popquiz georganiseerd. De groep werd weer in ploegen verdeeld en doormiddel van korte geluidsfragmenten moest de zanger/zangeres/band en titel geraden worden. Ook lagen er blaadjes op tafel met wel 60 verschillende afbeeldingen van bands, zangers of zangeressen. Het was een spannende strijd tussen het team van Barry en Marcel. Met een minimaal verschil van 5 Punten wisten Barry, Sander, Erwin en Ton toch de overwinning te pakken.

Iedereen bedankt voor de gezellige dag, en tot volgende jaar! Zie voor foto's van de dag, de tab foto's.

 

Copyright 2008 | Zaalvoetbalvereniging Avenhorn